Wat zegt men over OOTO?

Rated 5 out of 5
1 december 2018

Een Tatra 613 is geen alledaagse auto. En die van mij is ruim 40 jaar oud. Dat weerhoudt OOTO er niet van om een offerte uit te brengen voor de door mij gewenste elektrische stuurbekrachtiging. In Berkel-Enschot aangekomen, zijn er twijfels. Past niet, helaas, gaat niet, geen plaats. Maar techniek-tovenaar Marcus Brink meet en kijkt, demonteert een kap van de stuurstang, kijkt en meet nog meer. Pakt het onderdeel er bij. Het kan toch! Ik blij. Later haal ik de auto op en maak een proefrit. Mijn zwaar sturende oldtimer heeft een metamorfose ondergaan. Moeiteloos stuur ik de bochten om. Van pure vreugde neem ik tijdens de proefrit die kleine rotonde een keertje extra… Achteruit inparkeren kan nu zonder spierballen. Dit had ik jaren eerder moeten doen! Op de terugweg naar Friesland merk ik op hoge snelheid nog steeds het vertrouwde stuurgevoel. De auto is niet zoekend en zeker niet gevoelloos. Deze stuurbekrachtiging is wat de Tatra nodig had, maar van de fabriek uit nooit gekregen heeft. OOTO heeft er voor gezorgd. Aandacht besteed aan de details. En passant de toeter nog even gerepareerd. Dit is een bedrijf dat ik van harte kan aanbevelen!

Peter Visser
Rated 5 out of 5
5 juli 2017

Na veel uitzoek werk via diverse sites en gesprekken met mensen uiteindelijk besloten om bij Ooto een elektrische stuurbekrachtiging te laten inbouwen. Zaterdag 10 juni mijn Mustang Cabrio uit 1965 gebracht en paar dagen later weer opgehaald. Hij was overigens na een dag klaar maar ik kon zelf niet eerder. In een woord formidabel hoe de Mustang stuurt! Super licht en toch nog met veel gevoel. Ook het advies van Marcus om wellicht rembekrachtiging in te bouwen heb ik gevolgd en nu rijd de auto bijna als een hedendaagse auto! Had ik echt eerder moeten doen! Ook wat kleine probleempjes (lampje wat het niet deed, radio inbouw etc.) werden snel en vooral vakkundig verholpen. Ooto is zeker aan te bevelen. Dankjewel Marcus en team jullie zien me zeker voor onderhoud terug!

Bas Hermes
Rated 5 out of 5
6 maart 2017

Onlangs heeft Marcus Brink de motor van mijn Fiat X 1/9 1300 van 1976 gereviseerd. Cilinderwanden geboord en gehoond en overmaat zuigers gemonteerd, Krukas geslepen en overmaat lagers gemonteerd. Verder cilinderkop en de WEBER carburateur gereviseerd. Dit project is door het team van OOTO perfect uitgevoerd. Marcus is een integere, betrouwbare vakman die zijn afspraken correct nakomt. Kortom een geweldig familiebedrijf ,Marcus, Damiette en Emma, die hun passie voor oldtimers uitstralen op hun tevreden klanten.

Pieter van der Wiel
Rated 5 out of 5
4 mei 2015

Marcus heeft bij mij in een Citroen Traction Avant 11BL een stuurbekrachtiging en een rembekrachtiging ingebouwd. De stuurbekrachtiging vergde nogal wat denkwerk omdat deze ‘voiture’ nog orgineel met 6 Volt was uitgerust. Middels een kleine accu uit een motorfiets en een forse omvormer van 6 naar 12 Volt werd de klus tot volle tevredenheid geklaard. Mijn rijcomfort nam dusdanig toe dat ik bij de volgende rally waaraan ik deel nam direct in de prijzen viel. Met name het keren is nu een eitje geworden. Uiteindelijk heb ik meer aan de rembekrachtiging dienen te wennen dan aan de stuurbekrachtiging. Je merkt alleen nog maar dat je die hebt als je eens in een ander zijn auto rijd. Wat aftersales betreft chapeau voor OOTO. Ik had een probleempje en ik kon direct een afspraak maken voor dezelfde week. Marcus had het binnen een half uur gevonden en gerepareerd, terwijl ik mij stond te vegapen aan de verschillende prachtige projecten waar hij mee bezig was. Ik durf OOTO gerust bij mijn oldtimer vrienden aan te bevelen. Hier wordt je vakkundig geholpen en wordt er meegedacht bij uitdagingen. Verder krijg je altijd een goede bak koffie (of twee).

Geert van Eijk
Rated 5 out of 5
4 mei 2015

Marcus heeft absoluut kennis van zaken en is een zeer prettige persoonlijkheid. Ik heb een elektrische stuurbekrachtiging in mijn oude landrover ambulance laten inbouwen en geloof me: dat maakt het verschil. Daarnaast heeft Marcus onder andere een extra tank ingebouwd, schijfremmen voor gemonteerd en parkeer sensoren gemonteerd. Allemaal vakwerk. Verder smaakt de koffie en de koeken altijd prima en word je altijd correct te woord gestaan door Marcus en zijn team. Dus naast het inbouwen van de elektrische stuurbekrachtiging kan Marcus nog veel meer. Ooto is wat mij betreft een echte aanrader daar in het diepe zuiden van Nederland. Helemaal top!!! gr. Ron de Bruin

Ron de Bruin