Airconditioning in de auto

Airconditioning in de auto, dat is toch heel normaal?

Nou….. Met uitzondering van Amerikaanse auto’s uit de zestiger jaren en de topmodellen van de wat nieuwere young-timers hebben maar weinig klassiekers een echte airconditioning.

Jammer, want de meeste oldtimers worden vooral gebruikt als het mooi en dus warm weer is. Juist dan is een goed werkende airconditioning niet te versmaden.

Wij kunnen uw auto voorzien van airconditioning. Daarbij maken wij gebruik van moderne hoogwaardige onderdelen, een moderne airconditioningspomp is nu eenmaal een stuk effectiever dan een pomp uit 1965.

U kunt kiezen uit, eenvoudige oplossingen zoals:
Een airco-onderbouw unit met uitblaasopeningen die onder het dashboard gemonteerd worden, of uit een kofferbak unit die uitblaasopeningen heeft in de hoedenplank. Nadeel hierbij is dat deze koude lucht niet gedroogd is (conditioneert) hetgeen bij regen nog steeds veel vocht in de auto blijft waardoor uw ramen aanslaan.

Geavanceerde oplossing:
Hierbij vervangen wij uw complete kachel/blower unit voor een moderne unit met verwarming/koeling en een krachtige moderne blower unit met 3 standen.
De lucht wordt door de bestaande ventilatie kanalen geblazen waarbij het geheel onzichtbaar gemonteerd is en tevens uw ramen niet meer aanslaan met vocht.
Deze kunnen wij uitbreiden moet een climate control systeem waarbij u op een display de gewenste temperatuur in de auto kunt instellen.
De climate control meet de temperatuur binnen en buiten tevens de vochtigheidsgraad en verzorgt hiermee voor u het gewenste klimaat in uw klassieker.

Maak een vrijblijvende afspraak via ons offerte of contact formulier, telefoon of email en kom gezellig langs om de mogelijkheden door te nemen.

Modern gemak

"... om 8 uur stond de Amazon weer voor de deur....op hun kosten afgetankt, perfect sturend en remmend"
Vraag vrijblijvend een offerte aan